Nabídka šéfkuchaře

 

 

Polévka

Francouzská cibulačka s jarní cibulkou,

gratinovaná ementálem

 

Italská Minestrone

a parmazánový chips

 

Moře

Filátko z čerstvé Dorády

        Pražmy královské na risottu Vialone nanno s čerstvým špenátem

 

Kachní prso na kalvadosu

a jablcích, máslové odpalované nočky

Jehněčí hřebínky

grilované kotletky z jehněčího hřbetu, čerstvý listový špenát

pečené grenaille brambory, tymiánový jus

 

Telecí roastbeef na špízu se šťavnatými kousky hovězí svíčkové

na listových salátech, se studenou omáčkou  Cafe de Paris, steakové hranolky

Telecí řízek smažený na přepuštěném másle

a vídeňský bramborový salát, citron

 

Rib eye steak

ze hřbetu  jihoamerického skotu – stařeno, mladé fazolky v sušeném boku

od Nováků, pepřová omáčka, pečené brambůrky

 

Dezert

Jablíčka pana krále

ve skořicovém obalu s ořechy, karamelem a vanilkovou zmrzlinou

Sommeliér nabízí

 

Pálava

výběr z hroznů, Zlomek&Vávra, sladké

Limonáda z domácího sirupu ze zahradního ovoce

s mátou a citrusy 69,-

Prosecco BIO

 DOC La Jara 1dl 55,-

Pálava Filip Mlýnek

jakostní víno s přívlastkem pozdní sběr, suché 2019, podoblast mikulovská, obec Popice, trať Svidrung.

Ryzlink rýnský VOC Moravíno Valtice

suché bílé voc víno, podoblast mikulovská, obec Valtice, trať Kačisdorfské pole

Trentatre Rosso 2015 IGT Salento,

suché víno z jihoitalské Apuglie – tří odrůd Cabernet sauvignon, Merlot, Montepulciano,

vůně rozdrcených třešní a černého rybízu, ostružin cherry a čokolády

seznam alergenů dle směrnice 1169/2011 EU pro nabídku je součástí jídelního lístku