Nabídka šéfkuchaře

Polévka

Dýňový krém Hokaido

s tykvovým olejem, Créme fraiche a mandlemi

 

Těstoviny

Čerstvé Fettuccine

Carbonara s Pancettou a Parmazánem

 

Čerstvá ryba

Filátko z lososa připravované v páře

omáčka Mousseline, pažitkové šťouchané brambory a mladé fazolky v sušeném boku od Nováků,

citron

Filátko z Pražmy královské

pečené na másle s bylinkovou krustou a zelenina Ratatouille, citron

Qualivo je maso produkované podle unikátní švýcarské technologie krmení a chovu zvířat. Strava Qualivo zvířat je přísně kontrolovaná a v chovu je zcela zakázáno používat genetické modifikace, hormony či antibiotika. Výsledkem je, že maso je křehké a šťavnaté, má vysokou výživovou hodnotu a výbornou stravitelnost.

Qualivo hřebínek

grilovaná vepřová kotleta – hřebínek

s omáčkou ze zeleného pepře, šťouchané pažitkové brambory

 

Qualivo Roastbeef

dijonská omáčka, steakové hranolky, malý listový salát

 

Dezert

Domácí povidlové taštičky

s máslem, perníkem a čokoládou

 

Limonáda z domácího sirupu z lesního ovoce

s mátou a limetou

Aperitif Spritz Free Lemon

nealkoholický Spritz s mátou a limetou

Sommeliér nabízí

Rulandské šedé, moravské zemské víno 2018, polosuché

slovácká podoblast, obec Lipov,  vyniční trať Dlouhé pole,vinařství Zlomek &Vávra

ROSÉ – Cabernet Sauvignon  pozdní sběr,

polosusuché 2016, trať Langewarte, Nové Vinařství

Trentatre, 2016 IGT Salento rosso, červené suché

víno z hlubokého jihu italské Apuglie, tři odrůdy Cabernet Sauvignon, Merlot a Montepulciano zrají každé zvlášť 6 měsíců ve velkých dubových sudech. vůně a chuť: černý rybíz, třešně, čokoláda, cherry a jemné taniny

seznam alergenů dle směrnice 1169/2011 EU pro  nabídku je součástí jídelního lístku