Nabídka šéfkuchaře

 Polévka

Domácí gulášová

z mladého býčka s bramborem

 Čerstvá ryba

Na másle pečené líčko z mořského Ďasa

 s filátkem Pražmy královské a Vlka mořského

  podávané na zelenině ratatouille s citronem a bylinkovým máslem

 

Grilovaný telecí kebab

listový salátek, bylinkový Créme Fraiche, pečené bramborové plátky

 

Hovězí líčka na víně

s julienne kořenovou zeleninou a pastinákové pyré

 

Pečený rostbeef provoněný bukovým kouřem

z mladého hovězího plemene Aberdeen Angus z Ekofarmy Rudimov,  filovaný na tenké plátky,

pečené Grenaille brambůrky, dijonská omáčka

Qualivo je maso produkované podle unikátní švýcarské technologie krmení a chovu zvířat. Strava Qualivo zvířat

je přísně kontrolovaná a v chovu je zcela zakázáno používat genetické modifikace, hormony či antibiotika. Výsledkem je, že maso je křehké a šťavnaté, má vysokou výživovou hodnotu a výbornou stravitelnost.

Grilovaná kotletka Augustýn

z výběrového vepřového masa Qualivo

pažitkové tlučené brambory, pepřová omáčka

Pečený čaj  Koliba

u nás pečený čaj z ananasu, jablek, čerstvých fíků a rakytníku

s vonným kořením a citrusy

 

Sommeliér nabízí

 

Aldeya Garnacha 2015 D.O.P., suché, vinařství Pago Aylés

oceněno Grand Baco de Oro – nejlepší mladé víno Španělska

Víno husté rubínově purpurové červené barvy s delikátním aroma červených plodů (malina, třešeň) s minerálními tóny. V chuti plné, hebké a šťavnaté, s dlouhou ovocnou dochutí a pocitem perfektní vyváženosti.

Chardonnay, pozdní sběr 2014, Zlomek & Vávra

podoblast mikulovská, obec Novosedly, trať Slunečná

 

Ryzlink rýnský, moravské zemské víno suché 2015

24,2° cukernatosti při sběru, Zlomek & Vávra,

cukr: 2,5g/l, kyseliny: 7,3g/l, alkohol 14,0%

 

Beaujolais Villages

Domaine Ruet, 2017 nouveau

seznam alergenů dle směrnice 1169/2011 EU pro stálý jídelní lístek žádejte u obsluhy