Už nemusíte hledat to správné místo pro veselé posezení s přáteli, romantickou večeři u zapáleného krbu, důležité obchodní jednání, rodinnou oslavu, či firemní akce. Přijměte proto pozvání do architektonicky ojedinělé stavby.

Již desátým rokem jsme zařazeni do výběru nejlepších a nejzajímavějších restaurací České republiky GRANDRESTAURANT 2017 Pavla Mauera. Děkujeme za projevenou důvěru všem našim zákazníkům a hodnotitelům.

Restaurace nabízí nevšední kulinářské zážitky tradičních, ale i světových specialit, připravovaných na otevřeném ohništi, stylové prostředí pro slavnostní příležitosti a nezapomenutelnou atmosféru při pravidelných večerech živé hudby. Penzion pro svou kvalitu služeb a klidné prostředí v přírodě, ale přesto v blízkosti centra města, bývá navštěvován mnoha významnými hosty z oblasti politiky i kultury.

Chřestové hody

chřestové pokrmy připravujeme z čerstvého bílého chřestu farmy z Hostivic

a zeleného  chřestu Veľké Leváre

Jemná chřestová polévka

s restovanými chřestovými špičkami, tykvový olej

Předkrmy

Jarní chřestový salátek

s pošírovaným vejcem a máslovými krutony s lístky salátů a pažitkovým dresingem

 

Čerstvý chřest

pečený na másle se sušenou šunkou, holandská omáčka

Hlavní chody

čerstvá ryba

Losos v balíčku

 v papilotě s chřestem a julienne zeleninou pečené filátko z čerstvého lososa,

teplá muškátová omáčka, citron

 

Kuřátko Supréme

s chřestem a domácími chřestovými raviolami s Ricottou

 

Grilovaný telecí Spider steak

jemné maso z telecího pavoučku s chřestovým soté a pečený brambor

Panenka sous-vide ve fáši z hříbků a hovězí svíčkové

pečená v máslové krustě z Tramezzini s variací chřestů, hráškové pyré

 rozmarýnový jus

Dezert

Šlehané likérové Mascarpone  a čerstvé ovoce

Domácí brusinková limonáda s mátou a limetou

Pečený čaj

   s rakytníkem a mangem s lesním ovocem, citronem a medem

 

Sommeliér nabízí

Lagar das Pias, vinho tinto, Portugal

Zweigeltrebe ROSÉ,

víno s přívlastkem výběr z hroznů 2018, polosuché,

podoblast mikulovská, obec Ivaň, trať Aeibis

Ryzlink vlašský 2017

pozdní sběr, suché vinařství Holánek

seznam alergenů dle směrnice 1169/2011 EU pro  nabídku je součástí jídelního lístku

 

Restaurace s kapacitou 40 míst je postavena v architektonicky zajímavém stylu s velkým množstvím loveckých trofejí. Na restauraci navazuje lovecký salonek s kapacitou 35 míst. Spojením obou částí vznikne příjemné prostředí, vhodné pro pořádání rodinných oslav, firemních večírků, svateb apod.

Atmosféru umocňuje dominanta naší koliby krbové ohniště, na kterém naši špičkoví kuchaři připravují vynikající steaky, ryby, speciality ze zvěřiny, ale na Vaše přání třeba i grilované selátko.

V průběhu jara otevíráme stylovou, krytou zahrádku s možností venkovního grilování…

Provozní doba restaurace

Pondělí – Čtvrtek 11:00 – 23:00
Pátek – Sobota 11:00 – 24:00
Neděle 11:00 – 22:00